57grader nord

Företagsevent Göteborg

Kick off, teambuilding, kundaktivitet eller sommarfest i göteborg

Företagsevent i Göteborgs skärgård

Skräddarsydda båtevent för företag med vår exklusiva RIB-båt i centrum. Perfekt för kick off, personalfest, kundaktivitet, firmafest, teambuilding aktiviteter eller andra företagsevent i Göteborg. 

Det finns flera utmärkta tips på ställen att ha konferens och möten på. Övernatta i en sjöbod på Vrångö, fyrmästarbostaden på Vinga eller hotell på Hönö. Valet är ert. Vi ordnar självklart också olika aktiviteter på er båttur med en touch av västkusten. Bastuflotte med badtunna, skaldjursmiddag på klipporna eller ölprovning på det lokala skärgårdsbryggeriet är några exempel.

Är ni fler än tio personer? Inga problem, då tar vi in fler båtar från våra partners. Vi ses på din teamaktivitet!

kick off

En härlig båttur för er som vill göra något utöver det vanliga på er Kick Off. Övernattning, aktiviteter och mat går att ordna!

teambuilding

Gör något kul med ditt team på arbetsplatsen. Åk en båttur ute i den friska skärgårdsmiljön. Det finns många olika aktiviteter att välja mellan, tillsammans hittar vi den perfekta turen just för er!

kundaktivitet

Vill ni hitta skämma bort era kunder med en annorlunda aktivitet? Vår båtcharter är något dom sent kommer glömma!

sommarfest

Har teamet kämpat extra hårt i vår? Anordna en sommarfest ute i Göteborgs skärgård. Finns det något somrigare och härligare än en båttur på västkusten?