57grader nord

3 dagar i Bohuslän

En exklusiv resa för en mindre grupp

upplev en del av Bohusläns allra vackraste plaster

En exklusiv resa för en mindre grupp (2-6 personer). Ett unikt tillfälle att uppleva en del av Bohusläns allra vackraste plaster. Ni disponerar båten med skeppare under tre dagar. Vi utgår från Göteborg och åker norrut med olika stopp längs vägen. Övernattar gör ni på tre olika skärgårdshotell. Hotellen har givetvis utmärkta restauranger som serverar de bästa råvarorna från Bohuslän. Många hotell har också härliga spaanläggningar.

Vilka destinationer och hotell vi väljer beror på tid på året, väder och vind samt särskilda önskemål från er. Våra skeppare guidar och berättar om de olika platserna vi besöker och passerar.

En tur kan se ut så här:

DAG 1 

10.00 Avfärd Göteborg. Vid åker norrut genom Göteborgs skärgård, stannar till på Marstrand för lunch och en egen promenad på ön.

14.00 Vi åker vidare mot Klädesholmen och där checkar in på Salt & Sill, Sveriges enda flytande hotell, för den första övernattningen. Middag avnjuts i deras egen restaurang.

DAG 2 

10.00 Efter en härlig frukostbufféoch kanske ett morgondopp åker vi vidare norrut genom flera mysiga passager och passerar ett antal pittoreska fiskelägen. Nästa stopp blir på Mollösund där ni kan vandra upp till utsiktspunkten eller den gamla kvarnen innan det är dags för lunch på någon av restaurangerna på bryggan.

14.00 åker vi vidare till Käringön som ligger längre ut i havsbandet. Vi rundar Måseskär med sin karaktäristiska fyr på vägen. Väl framme checkar ni in på hotell Lotsen som ligger mitt i hamnen. Upptäck den helt fantastiska ön på egen hand innan middagen på en av Bohusläns absolut bästa krogar, Peterson`s

DAG 3 

10.00 Sista etappen åker vi mot Smögen. Vi passerar Gullholmen, Grundsund, Bohus Malmön och andra kända fiskelägen och stannar till på ett lämpligt ställe för lunch. Till slutar angör vi Smögen och lägger till vid den välkända bryggan. Ert bagage hämtas upp och ni promenerar eller åker bil den korta vägen till Smögens Hafvsbad där ni checkar in och njuter i deras fantastiska spaavdelning.

DAG 4 

Återresa till Göteborg i minibuss.

Pris på begäran.